Hollywood-ul este un tărâm al extremelor când vine vorba de coafuri şi totuşi dă tonul în modă. Iar dacă până recent părea că stilul tunsorilor scurte a acaparat pe toată lumea, un nou trend, total opus, iese acum la lumină: extensiile de păr.

Dupa o perioada in care multe vedete au optat pentru o tunsoare de tip bob, vara aceasta se poarta parul lung. Iar atunci cand timpul nu e de ajuns ca natura sa si faca singura treaba, o solutie o reprezinta extensiile de par.

Articolul continua dupa recomandari

Frumuseţea nu e însă singurul criteriu. Specialiştii recomandă să fim atenţi la calitatea produselor alese.

”Sunt extensii cu microring, extensii cu keratina, extensii mai nou ceea ce avem noi ce am adus noi din Istrael special. Este dintr-o guta invizibila care se aplica foarte usor pe cap. Deci nu dureaza mai mult de 3 minute, plus ca nici nu afecteaza scalpul sau parul intr-un anume fel”, spune Cristina Ilie, hairstylist.

Pretul unui astfel de accesoriu este de 200 de euro.

”In momentul in care clienta achizitioneaza extensia, guta aceasta se fixeaza pe scalpul ei adica marimea scalpului si nu alineca plus ca mai are niste clips-uri atasabile care si le poate pune oricand pe extensie in cazul in care vrea sa o faca si stil coada, o poate face si asa”, explică hairstylistul Cristina Ilie.

Astfel de accesorii fac furori şi printre vedete. De exemplu Jennifer Lopez a facut ravagii cu ultima ei aparitie la premiile Billboard. Fanii au asemănat-o atunci cu personajul de basm Rapunzel din cauza extensiilor extrem de lungi.