Pentru ele este cea mai iubită zi din an. Pentru ei, un coşmar. Indiferent de cum privesc Valentine's Day, cuplurile şi-au făcut cadouri în funcţie de buget şi inspiraţie. Şoferii au văzut inimioare la semafor, iar instituţiile statulului au fost lovite de Cupidon. Nu toţi sărbătoresc această zi şi au ţinut să arate acest lucru persoanei iubite cu o surpriză neplăcută.

Cofetăriile sunt pline de declaraţii dulci de iubire. Cu bezea, fructe de pădure, spumă de ciocolată sau pralină, nimeni nu poate spune "nu" unei asemenea tentaţii.

Articolul continua dupa recomandari

Ca inimioarele din zahăr s-au topit şi inimile celor care astăzi au primit flori de la perechea lor. La doar o singură florărie, astăzi au fost de 10 ori mai mulţi clienţi şi s-au vândut 1000 de trandafiri.

Trandafirii criogenaţi au început să se vândă din ce în ce mai mult. E şi acea poveste că rezistă în jur de 20 de ani - Violeta Voicu, şefă florărie

Dar costă cel puţin 150 de lei, de zece ori mai mult decât un trandafir proaspăt.

La Constanţa, dragostea îţi sare în ochi şi pe stradă. Şoferii sunt obligaţi să oprească atunci când văd inima roşie la semafor.

Spiritul iubirii a cuprins şi instituţiile statului

La MapN, dragostea pluteşte în aer, iar Ministerul Energiei ne invită să stingem, romantic, lumina. De Valentine's Day, Poliţia Română le cere celor care îi urmăresc să se iubească frumos şi spune "stop violenţei".

Sărbătoarea celebrată în toată lumea a pus totuşi în dificultate mai multe cupluri.

Jurnaliştii britanici au întocmit o listă cu cele neinspirate cadouri, printre care detergenţi de vase, un inel de plastic sau cutii de ciocolată cu gândaci. Pare incredibil, dar un bărbat chiar i-a dăruit iubitei lui un şarpe viu.