Imagini cu poliţiştii imobilizând violent mai mulţi indivizi, după o urmărire pe străzile din Bucureşti, stârnesc noi controverse. Pentru că şoferul maşinii a refuzat să oprească la semnalele agenţilor, aceştia au pornit în urmărire şi, după 13 kilometri, i-au prins pe cei din interior, i-au pus la pământ şi i-au lovit.

Imaginile arată mai mulţi oameni ai legii lovind cu picioarele persoane aflate la pământ. S-a întâmplat după o lungă urmărire prin Bucureşti. În toiul nopţii, în zona Unirii, o maşină cu numere de Anglia nu a oprit la semnalele poliţistilor. 

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul maşinii cu numere de marea britanie nu a oprit la semnalul poliţiştilor, aici în zona splaiul independentei. De aici a început urmărirea care s-a întins pe 13 km până în bucureştii noi acolo unde şoferul a fost oprit de către poliţişti. 

Şoferul, de doar 21 de ani, băut, era cu alţi doi tineri în maşină, printre care şi un copil. Unul dintre bărbaţi are mai multe dosare penale şi condamnări în Marea Britanie. Toate pentru furt. 

La ora 3.46 de minute o cameră de supraveghere montată în zona Chaurles de gaulle a surprins o parte din urmărire. În imagini se observă cum şoferul maşinii cu numere de marea bitanie goneşte nebuneşte şi încalcă orice regulă de circulaţie 

Aşa că poliţiştii de la rutieră au mai chemat întăriri. Două patrule mixte de la ordine publică din cadrul secţiei 5 de poliţie. 

Poliţiştii au reuşit să-l oprească pe şofer deabea pe bulevardul bucureştii noi, aici oamenii legii i-au pus pe toţi trei la pământ

Potrivit Poliţiei Capitalei, şoferul ar fi încercat să lovească maşinile agenţilor. În urma acestor imagini, Poliţia Română a dispus de urgenţă verificări.  A fost întocmit dosar penal şi pentru că autoturismul urmărit nu e înmatriculat.