“Eu cer protectie fata de domnii care ma ancheteaza, pentru ca traiesc un cosmar din 2004. Un spectacol mediatic! Sunt o victima a procurorilor!” - Asa si-a inceput astazi Nutu Camataru discursul in fata judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti, in speranta ca va reusi sa obtina eliberarea.

Articolul continua dupa recomandari

“Am ajuns sa-mi fie frica sa ma vad cu fratele meu. Procurorii vorbesc de existenta unui clan, insa cu exceptia unui copil de 14 ani, familia mea se afla in stare de arest”, a mai spus acesta.

Pana si animalele interlopului au fost saltate saptamana trecuta. Astazi, Nutu si-a revazut, in poze, salbaticiunile ridicate de Garda de Mediu.

“Cand i-am aratat fotografiile, vreau sa va spun ca eu am vazut o lacrima in coltul ochiului lui”, a spus Paula Iacob, avocata interlopului.

A ispasit o pedeapsa, s-a indreptat si a fost eliberat. Asa se apara Nutu Camataru.

“Am fost acuzat ca am dat bani cu camata in perioada in care eram la puscarie, numitului Gigantu. Nu i-am dat. Sunt singurul din Romania care a executat toata pedeapsa”, a spus astazi interlopul, pe numele sau real Ion Balint.

Fratii Camataru au fost ridicati iar de politisti din cauza razboiului pe care acestia l-ar fi dus 4 ani cu gruparea rivala a Sportivilor.

Nu a reusit sa petreaca decat cateva luni acasa si alaturi de amanta sa, care a venit si ea astazi sa il revada. Ion Balint a recunoscut relatia cu tanara cu forme de brazilianca si a negat din nou ca ar fi incercat sa fuga.Nu a negat si faptul ca si ar dori asta.

Sigur ca apararea are toate izvoarele dreptului la dispozitie pentru a spera intr un act de dreptate pentru un om care nu neaparat ca este Nutu Camataru , ci il merita !

Insa nici avocatii, nici dragostea sa fata de animale si nici macar pledoariile induiosatoare nu i au induplecat pe judecatori , care au decis ca Nutu Camataru sa mai stea o vreme dupa gratii.