Oraşele medievale. Transfăgărăşanul. Capitala şi viaţa ei de noapte. Toate urcă România în top 10 ţări fascinante ale anului 2016. Intrăm direct pe locul şase într-un clasament aşteptat şi realizat de un site britanic de călătorii, alături de ţări exotice, precum Cuba şi Columbia. Şi e un loc binevenit pentru turismul românesc, care, spun chiar şi autorităţile, are mare-mare nevoie de promovare.

Aşa e recomandată ţara noastră turiştilor străini, de cei de la Rough Guides, un site britanic celebru pentru ponturile de călătorii pe care le face în mediul on-line.

Articolul continua dupa recomandari

Oraşele medievale trebuie vizitate de oricine ajunge în România. Iar o excursie prelungită cu maşina pe drumurile şerpuite de la noi e varianta ideală, mai scrie siteul de călătorii englezesc. Capitala e lăudată pentru viaţa de noapte. Prin urmare, România urcă pe locul 6 în topul celor 10 destinaţii turistice în 2016.

În top 10 ţări fascinante în 2016, pe lângă România, mai sunt incluse Nepal, Columbia, Cuba, dar şi Iordania sau Albania.