În doar 4 luni, alături de partenera lui patrupedă, a reuşit să cucerească mai multe podiumuri. Şi nu doar la noi în ţară. La sfârşitul lunii aprilie, la Campionatul Mondial al Ciobăneștilor Belgieni, desfășurat în Germania, cei doi au ocupat locul III. O poziţie invidiată și foarte râvnită de ceilalți participanți.

E nevoie de un singur fluierat pentru ca Dilara să se oprească din orice activitate şi să meargă spre stăpânul ei. Asta înseamnă disciplină, loialitate, dar şi mult antrenament. Şi mai presus de toate, este un câine campion. E drept, meritele sunt ale lui Alex, primul român care a urcat pe podiumul mondial la cea mai înaltă categorie a dresajului canin.

Articolul continua dupa recomandari

Şi totuşi, în data de 30 aprilie anul acesta, Alex a reușit ceea ce nu a putut face niciun alt român, până în acest moment. Are şi un secret pentru cheia succesului. Pe care ni-l dezvăluie.

Doar în acest an, Alex are deja acumulate câteva rezultate notabile. În ianuarie, în Corint-Grecia, a urcat pe podium, după ce a câştigat Campionatul Greciei pentru Ciobănești Belgieni. De asemenea, în București, la selecția echipei naționale, a câștigat, categoria 1, cu un rezultat excepțional. Maximum de punctaj. Cel de-al treilea rezultat remarcabil a fost cel de la Salonic, unde a obținut premiul I.