Un poliţist de la Rutieră a fost rănit în misiune, la Vaslui. Agentul în vârstă de 26 de ani era la poarta unui şofer care refuzase să oprească pentru un control de rutină, când a fost lovit cu o rangă.

Agentul a avut mare noroc. El a fost lovit cu putere peste picioare cu o rangă iar medicii spun că a fost aproape de o dublă fractură. A fost tratat ambulator iar acum este acasă.

Articolul continua dupa recomandari

Totul a început când poliţistul a încercat să oprească în trafic un şofer, pe raza localităţii vasluiene Muntenii de jos. Bărbatul de 45 de ani a ignorat semnele făcute de agenţi din stradă şi şi-a continuat drumul. Poliţiştii s-au luat după el şi au oprit în faţa casei acestuia.

La poartă a ieşit însă fiul lui. În mijlocul discuţiilor, şoferul a ieşit din curte cu ranga în mână şi i-a dat agentului peste picioare, doborându-l. După o luptă de câteva minute, agresorul a fost reţinut, dus la spital pentru recoltarea probelor biologice şi în cele din urmă trimis în arest pentru 24 de ore.

Astăzi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pt ultraj şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. La alcooltest i-a ieşit o alcoolemie 0,92.