Băut şi fără carnet de conducere, un pilot de la baza militară Bobocu a provocat un accident chiar la intrarea în Buzău. După ce şi-a izbit bolidul de un semn de circulaţie, tânărul a încercat să fugă.

Deşi este înconjurat de poliţişti, bărbatul pare mai preocupat de martorii care filmează. Are toate motivele să se ascundă. Cariera lui de pilot depinde de asta.

Articolul continua dupa recomandari

Tânărul de 27 de ani este unul dintre piloţii de la baza militară Bobocu. Din martie însă este consemnat la sol, tot din cauza problemelor cu legea. Şi cu alcoolul la volan.

În ciuda faptului că avea carnetul suspendat, iar cariera lui militar ar fi avut de suferit, Alin şi-a condus băut maşina. Chiar la intrarea în Buzău a pierdut controlul şi a intrat cu bolidul într-un semn de circulaţie.

Fuga lui nu a durat prea mult. A fost prins de poliţişti în parcarea unui mall din apropiere. Scandalul abia începea însă. Pilotul a refuzat să colaboreze cu oamenii legii. 

Pilotul s-a ales acum cu un dosar penal, însă problemele lui sunt mult mai mari. Cazul va fi analizat de superiori, iar tânărul de 27 de ani riscă să-şi piardă definitiv brevetul de pilot militar.