O gluma care a pus politia pe drumuri. Dupa o noapte petrecuta in club, tanarul era mult prea obosit ca sa mearga la cursuri.

Articolul continua dupa recomandari

“In jurul orei noua si ceva, eu m-am ascuns in vestiar pentru a trece doamna pedagogul cu controlul si sa nu ma observe”, a declarat elevul inchis in dulap.

Un coleg ramas in camera a vrut sa faca o gluma. Nu s-a gandit ca o sa se ajunga atat de departe: “In timp ce ma aflam eu acolo nevazand care cum este treaba a pus lacatul pe vestiar”.

In momentul in care supraveghetoarea a intrat in camera, adolescentul era deja ascuns in dulap.

Cum nu era pentu prima data cand se ascundea ca sa scape de cursuri, pedagogul l-a certat si a coborat cateva secunde sa deschida usa unei fete de la etajul inferior. Speriat ca a ramas singur si incuiat in dulap, tanarul nu a asteptat sa se intoarca supraveghetoarea si a sunat la politie pentru a cere ajutorul.

“Politistii s-au deplasat la fata locului, au sesizat ca cele sesizate se confirma, in sensul ca tanarul respectiv era inchis in dulapul personal, care avea un lacat pe exterior”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Adrian Capraru.

Elevul cu chef de glume si supraveghetoarea trebuie sa plateasca pentru deplasarea politistilor.

 “Cu siguranta pedagoul va fi sanctionat pentru ca trebuia mai intai sa-l scoata din vestiar si dupa aceea sa-l dojeneasca, nu sa-l tina acel minut sau doua in vestiar”, a mentionat directorul Grupului Scolar Cai Ferate, Lavinia Craioveanu.

In urma anchetei private a caminului se va stabili daca elevul va primi o pedeapsa mai drastica.