Misiune contracronometru pentru scafandrii din Constanţa! Un copil a dispărut în apele mării, iar salvatorii îl caută deja de ore bune. Totul a avut loc pe plaja din Corbu.

La aceasta oră, scafandrii încă îl cauta pe baiatul de 14 ani si sunt rezervaţi din păcate cu privire la şansele să îl găsească în viaţă.

Articolul continua dupa recomandari

În urmă cu câteva ore acesta împreună cu un prieten de 13 ani au intrat în apă. Martorii spun că cei doi nu ştiau să înoate şi că la un moment dat au fost furaţi de curenţi.

Oamenii mai zic că băiatul dispărut şi-ar fi salvat prietenul de la înec, însă el nu a mai reuşit să iasă la mal. La faţa locului a ajuns o ambulanţă. Băiatul care a ieşit din apă era în stare stabilă, transmit medicii, însă a fost transportat la spital pentru investigatii.

Scafandrii continuă căutările pănă la lăsarea serii. Incidentul s-a întâmplat pe o plajă neamenajată din Corbu, o plajă sălbatică unde turiştii vin să se bucure de linişte. Nu există însă salvamar în zonă, aşa se face că cei care se aruncă în valuri, trebuie să fie conştienţi că o fac pe propria răspundere.