Barbatul nu pare dispus sa renunte la protestul sau. Ba din contra! Pluseaza si flutura un picior in aer, deasupra politistilor care il privesc inmarmuriti.  “Face pe nebunul ca a baut. A baut si el ca intre barbati, bea tot timpul”, spune sotia sa.

Articolul continua dupa recomandari

Alcoolul nu i-a afectat insa abilitatile de acrobat. Dupa ce s-a dat in spectacol, omul a coborat cativa metri pe schela si apoi a intrat in cladire.

Nu s-a dus la parter, cum l-au rugat politistii, ci pe acoperisul hotelului, de unde si-a strigat si mai tare oful. De pe cladire, protestatarul s-a plans ca nu mai are ce sa-i puna pe masa celui mic de cand a fost concediat.

Dupa cateva ore de negocieri, politistii l-au convins pe protestatar sa coboare. Omul a dat in judecata firma la care lucra, iar judecatorii au decis sa fie reangajat si sa primeasca salariile pentru lunile in care nu a muncit. Dar pana acum nu a vazut niciun leu. Si pentru ca nu s-a intamplat asta ieseanul a vrut sa afle toti de necazul sau. N-ar fi prima data cand face asta.

In loc de job, protestul i-a adus barbatului o internare la spitalul de psihiatrie Socola.