Seara de Crăciun s-a terminat pe un pat de spital, pentru un bărbat din judeţul Suceava. Patronul unui bar l-a bătut cu pumnii până când bărbatul a intrat în comă. Totul s-a întâmplat sub ochii soţiei victimei, care nu a putut interveni

Plin de sânge şi de vânătăi, pe o targă, în seara de Crăciun, Vasile abia respira. A fost trimis în braţele morţii de pumnii unui amic.

Vasile parcase cu doar câteva minute înainte în faţa barului unui prieten, în localitatea suceveană Vicovul de Jos. Voia să petreacă împreună cu soţia, în seara de Crăciun. Femeia a rămas în maşină, în timp ce bărbatul a intrat în local, doar să vadă dacă sunt locuri libere. La ieşire, din senin, s-ar fi trezit sub avalanşa de lovituri.

Într-un suflet, Dorin a gonit spre locul unde fratele lui zăcea. Imediat cum a ajuns, a sunat la 112. Nu ar fi fost primul apel.

Cu maşina personală, bărbatul nu a mai aşteptat ajutor. Şi-a dus singur fratele la spital. Prima dată la Rădăuţi. De aici, cu o ambulanţă, la Suceava. Din cauza rănilor, Vasile a ajuns însă în grija medicilor din Iaşi.

Agresorul are acum deschis pe numele lui un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, dar încadrarea s-ar putea schimba în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale.

Recomandari