Nu mai putin de 30 de alice au atins corpul victimei, iar una dintre ele i-a trecut prin ochi si s-a oprit in creier. Din fericire, nu i-a afectat functiile vitale.

Articolul continua dupa recomandari

Simplul fapt ca omul a ajuns in viata la spital i-a uimit pe doctori. Doar in zona capului, el a fost atins de 20 de alice care i-au provocat o hemoragie puternica, iar o sansa uriasa a facut ca una dintre ele sa nu-l omoare, desi i s-a oprit in creier.

Complet constient, barbatul a reusit sa-si aminteasca fiecare detaliu: “Nu ne-am certat, nu, nimic. El a venit din lateral, de pe alt canal, a aprins proiectorul si, direct, a tras”.

Omul naviga cu propria barca, impreuna cu un prieten, cand a fost atacat. Individul inarmat a folosit o pusca de vanatoare, cu calibrul de doi milimetri. Ar fi tras si ar fi fugit in urmatoare clipa.

Dupa ce a fost internat la spitalul judetean din Tulcea, barbatul a fost trimis la Constanta pentru a i se indeparta corpul strain din creier.

El este tinut in continuare sub atenta supraveghere medicala. Politistii au demarat o ancheta ca sa stabileasca in ce conditii s-a petrecut atacul. Au intocmit si un cerc de suspecti, iar daca va fi gasit, agresorul va fi acuzat de tentativa de omor.