Un apartament din Târgu Jiu s-a transformat într-o veritabilă groapă de gunoi. Totul după ce, proprietarul locuinţei şi-a creat acolo o colecţie de deşeuri adunate de pe străzi. Vecinii sunt îngroziţi de faptul că mormanele de gunoaie atrag şobolani uriaşi în bloc

O privelişte ruptă parcă dintr-un loc părăsit, aflat la capătul lumii. Individul în vârstă de 50 de ani colecţionează mormane de gunoaie în apartamentul său de aproape 7 ani. Vecinii din bloc sunt terifiaţi de ce se întâmplă săptămânal acolo. Mai ales că mirosurile sunt din ce în ce mai greu de suportabile. 

Articolul continua dupa recomandari

Nicolae Ciocan: Asociaţia a fost înştiinţată, dar n-au ce să-i facă că nu poţi să-l omori. N-ai ce-i face.

Bărbatul nu poate fi dat în judecată pentru a obţine o executare silită. Asta pentru că nu apare proprietar în acte. Tot ce au putut face, Asociaţia şi locatarii, este să obţină un ordin judecătoresc prin care să poată intra în apartament şi să-i cureţe mizeria.

Arşeanu Octavian, administratorul blocului: El nu plăteşte nimic, impozite, nimic absolut. Taică-su când a murit şi-a schimbat numele şi el fiind numai moştenitor atât

Vecinii povestesc că au mai apelat la această metodă și în urmă cu 7 ani. Însă, imediat după ce gunoiul a fost luat, proprietarul nu s-a dat bătut și și-a completat, din nou, colecția, de care este tare mândru.

Reprezentanții Primăriei s-au luptat ore în șir să scoată gunoaiele din locuință, din cauza cantităţii enorme de deşeuri.