“Am fost amenintat cu pistolul si cu cutitul de un baiat care se ocupa cu recuperari!”, spune Mircea Cadar, fost consilier judetean si fost afacerist de succes. Falimentul l-a ingropat in datorii, iar acestea l-au trimis direct in mainile camatarilor.

Articolul continua dupa recomandari

“Un domn Pascu a venit de la Bucuresti, m-a sunat si a zis ca vrea sa-i dau 300.000 de euro. Acest Pascu, din Bucuresti, este cel mai mare camatar”, spune Cadar. La cateva zile de la amenintarea interlopa, afaceristul a primit o vizita-surpriza.

Au intrat inauntru, au taiat usile de inox si au luat tot: televizoare color, covoare persane. Au vrut sa-i ia si viata, acuza afaceristul, care spune ca a fost amenintat cu pistolul, dupa care a ajuns la spital.

De acolo, a ajuns si la Politie. Unde a aflat cu stupoare ca executarea mafiota era de fapt executare silita. Si cat se poate de legala.

Patron al unui lant de restaurante, Mircea Cadar ar fi avut de platit mai multe polite vechi partenerilor de afaceri, dar si camatarilor. Nu e prima cumpana din viata afaceristului. Anul trecut, fiul sau, consumator de etnobotanice, si-a ucis in bataie iubita, o adolescenta de 18 ani.