Articolul continua dupa recomandari

De toate relele din lume te scapa femeia daca ai buzunarul plin. Iti spune vrute si nevrute si iti promite tot ce n-ai avut vreodata. Si, fara sa stea prea mult pe ganduri, cheama ingerii. Cadrul nu e tocmai potrivit pentru a intampina divinitatea. O camera de nici doi metri patrati cu doua scaune si o chiuveta intr-un colt, duce mai degraba cu gandul la o celula.

Cu toate acestea, pretinsii ingeri trec peste toate daca ai bani in buzunare. Si se coboara pe pamant, prin vocea mesagerului. Femeia inventeaza pe loc tot felul de scenarii si terapii, doar pentru a scoate cat mai multi bani din buzunarul naivului.

Fara 300 de lei nu primesti consultatia completa. Asa-zisa clarvazatoare lucreaza si on line. Ingerii i se arata si pe internet. Are site, unde poti plati cu cardul. E deja o afacere in Romania. O afacere din care unii scot bani din naivitate.

Preotii isi fac cruce, la propriu, cand aud despre astfel de persoane care stau de vorba cu divinitate, contra-cost. “Persoana respectiva sau persoanele respective sunt ispitite chiar de acesti ingeri buni sau mai putin buni”, sustine preotul paroh Nicolae Garbea.

Pe romaneste, ispititi de bani. Iar lacomia lor ii poate trimite chiar si trei ani la inchisoare. Daca sunt reclamati, falsii terapeuti sunt acuzati de inselaciune. De cele mai multe ori insa, victimele se feresc sa-si recunoasca naivitatea.