Se anunţă un weekend aglomerat, iar pericolele nu lipsesc. În tot sudul litoralului a fost arborat astăzi steagul roşu. În Mangalia, valurile şi curenţii au făcut o nouă victimă.

Salvamarii atrag atenţia că marea agitată şi curenţii sunt extrem de periculoşi în tot sudul litoralului în aceste zile. Sunt foarte mulţi turişti care ignoră stegul roşu arborat, deşi regulile sunt clare, nu au voie să facă baie în mare. 

Articolul continua dupa recomandari

În Mangalia, un bărbat de 57 de ani a plătit cu viaţa faptul că nu a luat în serios avertismentele. Omul a fost scos din apă de turişti, în zona plajei Laguna, iar salvatorii care au fost chemaţi să intervină l-au resuscitat, dar nu au mai putut să-l salveze. 

Şi în Saturn, un turist a fost cât pe ce să-şi piardă viaţa în mare. Salvamarii, din fericire, au reuşit să intervină la timp. Până acum, de la începutul sezonului estival, 12 oameni şi-au pierdut viaţa în mare. 

De săptămâna trecută, un bărbat este în continuare dat dispărut după ce a intrat în apă în staţiunea Olimp şi nu a mai fost văzut.