Marea devine destinaţie de vacanţă şi toamna! Cu un farmec aparte, litoralul e încă în topul căutărilor. Preţurile sunt la jumătate faţă de lunile de vară, iar de partea turiştilor este acum şi vremea. Fac băi de soare, iar când se retrag în hoteluri, oaspeţii sunt răsfăţaţi în centrele spa. 

În luna lui Brumar, apa mării îi atrage doar pe turiştii mai curajoşi. Plaja, în schimb, este perfectă pentru plimbări în voie. Sau pentru o sesiune de alergat ca o terapie. Pe malul mării, găsesc suvenirul perfect.

Articolul continua dupa recomandari

Soarele generos le oferă turiştilor o porţie de vitamina D. 

Mamaia este pe locul opt în topul căutărilor online în ceea ce priveşte destinaţiile de vacanţă pentru această toamnă. În clasamentul celor mai scumpe staţiuni, se află pe locul al doilea, după Băile Tuşnad. Acum, costul mediu pentru o noapte de cazare în Mamaia e de 50 de euro. 

Iolanda Nanu, manager hotel: Marea are farmecul ei chiar şi-n extrasezon. Toamna este superb. Iarna, la fel, când bate vântul şi dă să ningă, are farmecul ei. Aşteptăm clienţi tot timpul anului, hotelul este deschis permanent 

Cei romantici găsesc acum peisajul perfect. Iar cei care caută răsfăţ, pot avea parte de el la preţuri mai mici decât în plin sezon. Ofertele exclusiviste includ cazare de lux. Cu 180 de euro pe noapte, patru persoane pot sta într-un apartament cu vedere la mare şi cu acces la spa şi piscină interioară. 

Roxana Thaiss, manager hotel: Locaţiile hoteliere oferă şi saună şi sală de fitness şi masaj. Plimbările pe malul mării cred că sunt potrivite şi toamna

Este şi anotimpul de care mulţi se îndrăgostesc pe viaţă. O femeie din Suceava a decis să se mute definitiv pe litoral. 

Cristian Bărhălescu, manager agenţie de turism: Pe lângă faptul că poţi să ai parte de aventură, să spun aşa, în momentul în care te duci în Delta Dunării, poţi să mergi în judeţ şi să vizitezi cetăţi, mănăstiri celebre, locuri unde să poţi vedea ceva deosebit, Adamclisi, sau să mergi la o cramă 

Pentru o minivacanţă mai puţin costisitoare, agenţii de turism recomandă şi cazarea în oraşul Constanţa. Găsiţi vile şi hoteluri de trei stele care oferă camere duble cu 150 de lei pe noapte.