Copilul de 12 ani din Arad, vândut de propria lui mamă pedofililor, continuă să fie o victimă a sistemului care ar fi trebuit să îl protejeze. Psihologul chemat să îl consilieze ar fi avut un comportament prea dur faţă de el, iar acum este cercetat disciplinar. Iar doi dintre abuzatori sunt încă în libertate, deşi alte noi detalii cutremurătoare ies la iveală: băiatul ar fi fost violat şi în toaleta spitalului unde era internat pentru o viroză.

În urmă cu două săptămâni, mama sa nega cu vehemenţă că şi-a vândut copilul celor doi pedofili arestaţi împreună cu ea. Între timp, avocatul care a preluat cazul a aflat că, pe lângă cei doi bărbaţi, ar fi fost şi alţi abuzatori care nu au ajuns încă în faţa procurorilor. Apărătorul cere continuarea anchetei, pentru că viaţa băiatului de 12 ani ar putea fi în pericol. 

Articolul continua dupa recomandari

Abuzurile la care a fost supus băiatul ar fi fost acoperite chiar de mama lui. Chemată la şcoală să explice de ce lipseşte cel mic de la cursuri, femeia a dat nişte răspunsuri halucinante. 

Lanţul traumelor nu se opreşte aici. Colegii au aflat despre calvarul prin care a trecut băiatul şi a devenit ţinta ironiilor. 

Mai grav este că psihologul desemnat să îl ajute ar fi avut un comportament prea dur.  

Ancheta a mai scos la iveală că unul dintre pedofilii arestaţi trăia din ajutor social. Timp de doi ani, din banii luaţi de la primărie, ar fi plătit-o pe mama băiatului.