Situaţie absurdă în sectorul cinci, unde tramvaiele rămân blocate pe şine din cauza gazonului. Montat de primărie, pentru "calmarea psihicului", covorul de iarbă mai degrabă încinge spiritele. Călătorii din 10 tramvaie de pe linia 32 au aşteptat minute bune ca vatmanii să cureţe iarba dintre roţi. Investiţia a costat primăria de sector milioane bune de lei. 

În această vară, gazonul a început să "răsară" pe liniile de tramvai din sectorul cinci. Scopul lui: sporirea umidităţii, îmbogăţirea atmosferei cu oxigen şi calmarea psihicului uman, potrivit primăriei de sector. Doar că. odată cu el, tramvaiele au început să stea în loc.

Articolul continua dupa recomandari

Gazonul dintre şine a costat Primăria Sectorului 5 în jur de opt milioane de lei, potrivit datelor prezentate pe site-ul de achiziţii publice. Pentru aceşti bani, firma contractantă s-a angajat să pună gazon pe aproape 49 de mii de metri pătraţi, numai pe liniile de tramvai, şi să instaleze sisteme de irigaţii. 

Lucrurile nu sunt finalizate. Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 nu au oferit deocamdaă un punct de vedere despre incidente.