Imagini revoltătoare au fost suprinse într-un tramvai din Craiova. O vatmaniţă fuma şi vorbea la telefon în timp ce conducea mijlocul de transport. Cea care a filmat şi, apoi, a făcut publice imaginile este o călătoare care dorea să-şi cumpere bilet. O anchetă a fost deschisă la Regia de Transport, iar vatmaniţa riscă să rămână fără loc de muncă.

Vatmanul a refuzat să-i vândă bilet călătoarei, deşi aceasta i l-a solicitat în repetate rânduri. Motivul, susţine pasagera ar consta în apelul telefonic în care era angajată vatmaniţa, dar şi ţigara pe care o savura fără să-i pese că legea interzice fumatul în mijloacele de transport. După mai multe insistenţe, angajata companiei de transport a cedat rugăminţilor pasagerei.

Articolul continua dupa recomandari

Imaginile au ajuns Facebook şi au stârnit furia utilizatorilor celebrei reţele sociale. Majoritatea au acuzat vatmaniţa că pune în pericol vieţile pasagerilor.

Vatmaniţa în cauză s-a apărat spunând că pasagera i-a adresat injurii, iar mai apoi a început să o filmeze. Despre ţigara aprinsă, femeia spune că a recurs la acest gest pentru a se calma. Despre incident a aflat şi conducerea Regiei de Transport din Craiova.

Marcel Tănăsescu, manager RAT Craiova: Este un comportament neadecvat al anagajatului soc de transport. O sa faca obiectul unei comisii de disciplina si va fi sanctionata corespunzator. 

În funcţie de concluziile comisiei, vatmaniţa riscă de la o simplă mustrare până la desfacerea contractului de muncă.