Puerto Rico, Panama şi Munchen. Sunt pe lista celor cinci destinaţii recomandate de un renumit cotidian american pasionaţilor de călătorii. Puerto Rico este prima destinaţie în topul realizat de americani. 

În sudul insulei, în oraşul Ponse, turiştii pot vizita muzee, fostul post de pompieri de la Parque de Bombas, şi se pot relaxa pe plajele superbe. De asemenea, pot merge în peştera Rio Camuy, pot face scufundări, surf şi pot vedea balene la Rincon.

Articolul continua dupa recomandari

Din Puerto Rico ajungem în India, în oraşul Hampi, aflat pe lista obiectivelor protejate de UNESCO. Oraşul are peste 1000 de construcţii în piatră bine conservate, temple şi palate. Turiştii le pot vizita sau pot face sesiuni de alpinism şi curse pe râu în coşuri plutitoare.

Cei care caută atracţii culinare pot alege un sejur în Santa Barbara, California, unde pot mânca preparate realizate de chefi renumiţi, pot vizita Grădina Zoologică, muzee şi pot face shopping.

Statul Panama, locul unde Oceanul Pacific îmbrăţişează Oceanul Atlantic, este şi el pe listă. Cursele de caiac prin pădurile de mangrove sau urmărirea traseelor pe care apar balenele sunt activităţile căutate de turişti.

Oraşul Munchen este considerat printre cele mai creative destinaţii din Europa mulţumită celor două companii teatrale şi operei de stat bavereze. Nu în ultimul rând, merită să includeţi pe lista voastră şi oraşele Praga şi Porto. Două bijuterii ce merită descoperite măcar într-un city break.