În astrologie, unii oameni par să aibă această genă a prieteniei și există semne zodiacale care ştiu cum să fie prieteni adevăraţi încă de la început, spre deosebire de altele care trebuie să mai lucreze puţin la temperament pentru a se înţelege perfect cu cei din jurul lor.

Ni se spune să ne ținem prietenii aproape și dușmanii noștri mai aproape. Ei bine, dacă aveţi ocazia să cunoaşteţi aceste zodii sau să formaţi relaţii de amiciţie, ar trebui să le ţineţi strâns aproape pentru că nu veţi avea decât de câştigat. Una dintre cele mai importante componente ale unei prietenii puternice este loialitatea autentică.

Articolul continua dupa recomandari

Taur

Poți conta oricând pe un Taur. Două dintre cele mai bune calități ale acestui semn zodiacal sunt faptul că este o persoană loială şi de încredere, ceea ce este esențial atunci când vine vorba de a fi un prieten adevărat. Veţi şti întotdeauna că nu vor lipsi de la evenimentele importante din viaţa voastră şi că vor fi întotdeauna un punct de sprijin la nevoie. În zilele noastre, oamenii se dau înlături mult mai des de la anumite lucruri, decât să depună efort şi să fie prezenţi.

Din fericire, Taurii nu sunt acest gen de persoane. Nu ar lipsi niciodată dacă ştiu că sunt aşteptaţi pentru că s-ar simţi îngrozitor în acest sens şi nu şi-ar putea ierta faptul că v-ar răni sentimentele. Într-o prietenie dau dovadă de devotament şi nu ar face nimic din obligaţie, ci efectiv pentru că le pasă.

Rac

Acest semn zodiacal este mult mai emotiv şi trăieşte cu profunzime prin prietenii săi. Ei ştiu cât este de greu să treci prin momente grele, motiv pentru care nu ar face niciodată rău voit unei persoane, mai ales unui prieten. Cineva care empatic cu ceilalți nu va fi indiferen atunci când vine vorba de loialitatea față de prietenii lor. Ei sunt pe deplin conștienți de consecinţele pe care un prieten neloial le poate avea asupra cuiva. De asemenea, această zodie este ataşată de persoanele din jurul ei aşa că se va asigura întotdeauna că nu te vor pierde, pentru că o prietenie înseamnă foarte mult pentru ea.

Fecioara

O Fecioară va fi întotdeauna loială persoanelor la care ţine şi nu va îndrăzni să-şi dezamăgească prietenii. Se vor asigura că-ţi apără spatele în fiecare secundă, indiferent de situaţie. Dacă aţi fi într-o situaţie în care doar tu nu poţi pleca, acest semn va prefera să rămână alături de tine până când problema se rezolvă şi puteţi pleca împreună, nu te-ar lăsa baltă, mai ales la greu.

Scorpion

Un alt prieten de nădejde este un Scorpion. Această persoană poate fi extrem de încăpăţânată şi orgolioasă, dar când aveți cu adevărat nevoie de ajutor, te va susține din toată inima. Scorpionul este acel tipul de copil din şcoală care ar sări în faţa bătăuşului care te atacă, indiferent că nu ar avea nicio şansă în faţa acestuia. Nu l-ar interesa altceva, decât să te apere. Nimeni nu va avea de pierdut alături de un asemenea prieten. De asemenea, au tendința de a avea mai multe prietenii pe termen lung, ceea ce arată că preferă să rămână loiali prietenilor din viața lor.

Peşti

Un Peşti este incredibil de altruist şi se bucură atunci când oferă generozitate celor din jur, mai ales persoanelor la care ţine. Acesta este de asemenea o fire deschisă, prietenoasă, caldă şi sociabilă, dar se aşteaptă ca şi prietenii săi să-i ofere aceeaşi bunătate. În momentul în care va înţelege că nu este apreciat şi că gesturile sale nu sunt luate în calcul de prietenul său, nu va mai sta prin preajmă, dar nu va face nimic pentru a-i face rău. Este totuşi genul de persoană pe care o poţi suna la nevoie, iar fără prea multe întrebări, îţi va oferi ajutor.