Un incendiu puternic, izbucnit la un fost service auto, a creat panica intr-un cartier din Timisoara. Zeci de locatari au crezut ca flacarile au curpins o biserica din apropiere.

Articolul continua dupa recomandari

Pompierii au dus o lupta contracronometru ca sa tina flacarile sub control. Lipsa hidrantilor in zona, dar si acoperisul din lemn le-au ingreunat si mai mult interventia. Cu doua autoscari mecanice, au inconjurat acoperisul cladirii.

N-au reusit sa mai salvaze nimic din mansarda fostului service auto. Acoperisul, impreuna cu birourile administrative din interiorul cladirii s-au facut scrum in cateva minute. Au ars piese de mobilier, calculatoare si documente.

Flacarile inalte si fumul gros au scos din case zeci de oameni. Ei au crezut ca focul cuprinsese biserica. “Am vazut cum ardea si pompierii au venit cu masinile, nu aveau apa aici, nu mergea hidrantul”, spun oamenii.

Pompierii au reusit sa inlature pericolul dupa aproape doua ore de lupta cu flacarile. Ei incearca acum sa afle din ce cauza a izbucnit incendiul. In cladire functiona, pana in urma cu doi ani, un service si o reprezentanta auto.