In fumul pe care il inhaleaza oamenii atunci cand trag din tigara electronica exista substante iritante si cancerigene, dar si substante toxice, in primul rand, pentru plamani si in al doilea rand, pentru restul organismului.

Fumatul este un gest reflex, de care specialistii nu cred ca putem scapa prin artificii. Este nevoie de mult mai mult decat inlocuirea fumatului clasic cu cel electronic. Dar despre asta nu vorbesc deloc site-urile pe care se vind tigarile electronice.

Articolul continua dupa recomandari

Tigara electronica, daca stai sa te gandesti putin, iti dai seama ca este o pacaleala. Nu ai cum sa scapi de fumat, de gestul de a duce mana la gura, daca tu continui sa-l faci. Prin urmare, daca tu nu mai vrei sa-l faci inseamna ca vrei sa renunti la nicotina, vrei sa renunti la gestul de a duce mana la gura. Asadar, la ce-ti foloseste tigara electronica ? La nimic, spun tinerii dupa ce au incercat aceasta metoda de a fuma electronic, iar rezultatul nu a fost cel asteptat.

Asadar, cei cere doresc sa renunte la fumat, sa nu mai caute solutii miraculoase. Minunea consta doar in vointa fiecaruia dintre noi de a scapa de acest viciu. Ceea ce este cel mai important si primul pas este sa constientizam pericolul ce pandeste asupra sanatatii noastre. Celor care realmente isi doresc sa renunte la fumat, le doresc multa bafta, este o grea incercare, dar nu imposibila.