Totul s-a petrecut in curtea caminului, chiar in timp ce parintii isi duceau copiii la cresa.

Cresa nu avea paznic, astfel incat, oricine putea fi o victima sigura a barbatului inarmat.

Articolul continua dupa recomandari

Scena s-a petrecut in timp ce parintii ii aduceau pe cei mici la cresa. La cativa metri de copii, langa cladire, femeia a rabdat in tacere umilintele barbatului. De frica. Nimeni nu l-a deranjat, desi atacul a avut loc sub balcoanele blocurilor vecine.

Noroc cu o asistenta care i-a surprins. Femeia nu s-a pierdut cu firea si a inceput sa tipe. Speriat, individul a sarit gardul si dus a fost. Este vorba de un brailean de 33 de ani care este in continuare cautat deoarece a disparut de la domiciliu.

Angajatele cresei au ramas cu frica. La fel si mamele care isi aduc in fiecare zi copiii aici. Institutia nu are paza de ani buni si oricand, oricine poate intra peste ele. Si mai grav, peste cei 60 de copii.

Barbatul, cunoscut cu probleme psihice, are profilul unui obsedat sexual. Acum 10 ani a fost condamnat dupa ce a violat trei fete pe Faleza Dunarii. Abia intors din inchisoare, a atacat o femeie cu un cutit dupa care a supus-o la perversiuni. Nu s-a multumit cu atat. Cine stie cum, a reusit sa intre in toaleta unui liceu din oras. Le-a cerut elevelor sa se dezbrace sub amenintarea cutitului.