Îi plăcea să-i apere pe ceilalţi de pericole! Acum, el este cel care nu poate trăi fără ajutorul celorlalţi! Este povestea impresionantă a unui bărbat, căruia medicii de la Spitalul Floreasca i-au îndepărtat o tumoare de pe creier!

De cinci ani, fiecare clipă e o luptă pentru Ştefănel. Era un tânăr normal, de 35 de ani, când a primit lovitura vieţii lui. La un control, a aflat că are o tumoare pe creier. Nu şi-a pierdut speranţa. A decis să fie operat la Spitalul Floreasca şi a fost convins că va fi bine. Dar, după sase ore de intervenţie şi o serie de complicaţii, medicii au dat sentinţa.

Articolul continua dupa recomandari

"Ne-au spus: "Îmi pare rău, nu mai este nimic de făcut pentru el, este în ultimul grad de septicemie, n-o să mai apuce ziua de mâine". Eram eu şi mama lui. Mama lui a leşinat, practic", povesteste prietena lui.

Dar, din pragul morţii, Ştefănel s-a agăţat de viaţă. O minune de la Dumnezeu i-a salvat atunci viaţa. Dar, din cauza suferinţei, dintr-un munte de om, a rămas doar o umbră.

Dumnezeu l-a salvat o dată. Oamenii îl pot salva a doua oară. Ştefănel are o şansă să se recupereze în Italia, într-o clinică din Florenţa. O singură piedică stă în calea fericirii lui. 35.000 de euro. Atât costă o viaţă normală. E suma care acoperă primele 15 săptămâni de terapie, în care s-ar putea ridica din cărucior. Familia lui a cerut sprijinul Fundatiei Mereu Aproape, Observatorului si Antenei 3, iar asociatia MAME i-a pus la dispoziţie numărul de SMS 8824.

Puteţi citi întreaga poveste a lui Ştefănel pe siteul www.schimbaoviata.ro al Fundatiei Mereu Aproape.