Tatăl uneia dintre elevele bătăușe care au stâlcit în bătaie o fată, la Oradea, a recidivat cu un mesaj agresiv, pe Facebook.

ULTIMA ORĂ! În loc SĂ-I PARĂ RĂU pentru ce a făcut, ELEVA BĂTĂUŞĂ din Oradea aruncă o PROVOCARE HALUCINANTĂ pe Facebook: "Hai, frate, că mă bat cu voi!"

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul precizează că nu își retrage niciun cuvânt din cele spuse anterior, și precizează că oricine are ceva de împărțit cu el, să arunce o privire la fotografia sa și, dacă are curaj, să se întâlnească cu el personal.

Mai multe persoane au răspuns la mesajul bărbatului, manifestându-și tristețea și dezaprobarea vizavi de modul în care acesta și-a crescut copilul.

Amintim că fata bărbatului, o elevă de 16 ani, a bătut crunt o altă fată, tot de 16 ani, în mijlocul străzii, cu pumnii și picioarele. La violențe au mai participat alte două fete, care au lovit și ele cu picioarele victima căzută la pământ.

Imaginile au oripilat opinia publică, majoritatea comentariilor și întrebărilor îndreptându-se către părinții fetei și buna creștere pe care ar fi trebuit s-o asigure odraslei lor.

Spre surpriza tuturor, în loc să condamne evenimentul și să îi explice fetei sale gravitatea faptelor, tatăl adolescentei blonde a anunțat public, pe Facebook, că își susține fiica în demersurile sale violente, precizând că este de acord cu corecția fizică aplicată victimei și că "lumea" ar trebui să-și vadă de treaba ei.

Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea "pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a comis fapta şi a participaţiei fiecăreia dintre persoanele bănuite de comiterea sa".