A fost ideea ei să-şi exploateze sexual copila, care avea doar patru luni. Sunt declaraţiile mamei din Giurgiu, cercetate pentru că şi-a folosit copiii, ca pe jucării sexuale, pentru pedofilii americani

In materialul de mai sus sunt declaraţiile tatălui care şi-a văzut copila supusă la perversiuni sexuale, în înregistrările de la dosar. Chiar de cea care i-a dat viaţă.

Bărbatul povesteşte relaxat că au intrat în afacerea cu videochatul, împreună. "Ea a fost de acord pentru că a fost totul doar în faţa unei camere de luat vederi".

O vreme camera pentru videochat a fost într-un apartament închiriat în Capitală. Pentru că nu mai câştigau prea bine au cumpărat o casă în Vărăşti, Giurgiu. Şi mama lui ştia.

Un an şi jumătate a folosit-o pe fetita ca pe o jucărie sexuală, pentru a satisface plăcerile bolnave pentru trei pedofili americani. Printre ei, Brandon Gressette arestat în octombrie anul trecut.

Mama copiilor le-a spus procurorilor că, pentru ea, totul a fost ca un joc. Femeia era gata să-şi abuzeze şi băiatul. "La un moment dat, i-am propus unuia dintre cei trei, dacă vrea să-i ofer un show la care să participe soţul şi băiatul meu în vârstă de 3 ani."

Ar fi renunţat între timp la idee. Şi chiar ar fi încercat să se sinucidă, acum trei luni. Remuşcările mamei nu pot şterge însă abuzurile din mintea unui copil. Copiii sunt acum într-un centru de plasament. Nimeni nu a făcut până acum la ei acasă, vreo anchetă socială.

.Peste cinci zile judecătorii vor decide dacă fetiţa şi băiatul vor rămâne în grija unui asistent maternal sau vor ajunge înapoi în familie.

Recomandari