Un tata ingenuncheat, pe care fiul sau, bolnav, il imbarbateaza. Rolurile s-au inversat. Catalin Grigore era, pana acum cateva saptamani, stalpul familiei. O familie greu incercata de soarta. Fiul lor, Andrei, s-a nascut cu un handicap neuromotor.

Articolul continua dupa recomandari

De sase ani, familia Grigore lupta pentru ca Andrei sa aiba o viata normala. Are nevoie de o operatie complicata si ani de recuperare medicala. Nu s-au dat insa niciodata batuti. Viata le-a mai pus, insa, in fata un test. Unul care pare aproape imposibil de trecut: tatal s-a imbolnavit si el.

Tumora de care sufera Catalin e extrem de grava. Din cauza complicatiilor care pot aparea, riscurile unei operatii sunt foarte mari. In Romania, sansele lui de vindecare sunt mici.

“Este o leziune extrem de grava, cu un risc operator maxim. Risca sa isi piarda viata sau sa ramana o leguma. Noi am contactat o clinica din Germania, unde ni s-a spus ca se poate efectua operatia, dar costurile sunt enorme!”, spune familia.

50.000 de euro ar costa operatia din Germania, insa familia Grigore nici nu indrazneste sa viseze la o astfel de suma. Venitul lor lunar se ridica la putin peste 1.200 de lei. Iar peste jumatate merge catre tratamentul fiului.

Disperarea nu-i impiedica insa sa spere. Sa spere in ajutorul celor din jur si intr-o minune divina.