Un tată din Galaţi a anunţat dispariţia fetei lui şi a fost amendat de poliţişti. Copila era în toaleta şcolii, au găsit-o poliţiştii, după ce directorul l-a sunat pe tată să îl anunţe că fiica lui nu e la cursuri.

Un bărbat din Galaţi care a sunat la 112 anunţând dispariţia fiicei sale a fost amendat de poliţişti, după ce aceştia au găsit fata în toaleta şcolii unde învaţă. MInora a explicat că a ajuns târziu la şcoală şi s-a ascuns aşteptând pauza.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit comisarului şef Gabriela Costin de la Poliţia Judeţeană Galaţi, joi, în jurul orei 8.40, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi, prin 112, de un bărbat cu privire la dispariţia fiicei sale de 12 ani.

Bărbatul le-a spus oamenilor legii că a fost contactat de directorul şcolii la care învaţă fata care i-a spus că aceasta nu a ajuns joi la şcoală.

Gălăţeanul a povestit poliţiştilor că fiica sa a plecat de acasă dimineaţă cu intenţia de a merge la şcoală, iar din acel moment nu deţine alte informaţii despre ea decât că, aşa cum i-a relatat directorul şcolii, nu a ajuns la ore.

Poliţiştii au mers imediat la şcoala respectivă şi au constatat, în urma verificărilor,  că fata se afla în toaleta instituţiei. Minora le-a spus poliţiştilor că s-a ascuns în toaleta şcolii pentru că a ajuns în jurul orei 8.15, când orele începuseră şi i-a fost ruşine să deranjeze ora.

Fata a adăugat că aştepta să vină pauza pentru a ieşi din toaleta şcolii şi a merge la a doua oră de curs.

În urma acestei situaţii, tatăl fetei care a apelat numărul 112 a fost amendat cu 1.200 de lei, pentru alarmare falsă.