După Sibiu şi Bucureştiul se pregăteşte de sărbătorile de Crăciun. Deşi mai sunt cinci săptămâni până atunci, târgul din Piaţa Constituţiei este aproape gata. Bradul a fost adus şi împodobit astăzi, iar la casa magică a lui Moş Crăciun, pictorii creează decorul potrivit pentru cea mai aşteptată întâlnire din an a copiilor.

Schele, muncitori şi agitaţie. Asta am găsit astăzi în Piaţa Constituţiei - locul în care se pregăteşte şi în acest an cel mai mare târg de Crăciun din Capitală.  

Articolul continua dupa recomandari

Mai mulţi pictori s-au transformat în spiriduşii lui Moş Crăciun şi pregătesc locul în care copiii îşi vor spune dorinţele.

La târg vor fi şi peste 100 de căsuțe decorate, ateliere, un patinoar, precum și o zonă gastronomică unde vizitatorii vor putea degusta preparate românești autentice. 

Şi străzile Capitalei îmbracă haine de sărbătoare. Deja în sectoarele doi şi trei primăria a montat ghirlande luminoase, iar până la sfârşitul lunii întreg oraşul va fi în spiritul Crăciunului. Cam devreme, spun mulţi dintre români, care aşteaptă şi primii fulgi de nea pentru a simţi că vin sărbătorile.

Târgul de Crăciun din Capitală îşi deschide porţile pe 28 noiembrie şi va putea fi vizitat până în a doua zi de Crăciun, când încep pregătirile pentru Revelion. Intrarea va fi liberă.