Cel mai mare târg dedicat nunţilor şi-a deschis porțile astăzi, la Palatul Parlamentului. Cum era de aşteptat, mii de tinere şi-au cautat rochia perfectă, iar cele mai norocoase au şi găsit-o. La reducere, chiar! 30 de rochii au fost scoase la vânzare la prețul de 30 de lei fiecare. În 2020, tinerii pot scăpa de grija localului unde va avea petrecerea, pentru că se poartă nunţile în aer liber.

Pentru un inel cu diamante, viitoarele mirese nu mai ţin cont de nimic, nici măcar de siluetă. O tânără a mâncat prăjituri până i-a convins pe organizatori că merită preţioasa bijuterie ca premiu.

Articolul continua dupa recomandari

O altă tînără care a ajuns printre primii vizitatori la târg şi-a găsit în câteva minute rochie perfectă. Albă, cu pietre şi la un preţ aproape ireal.

La târg, reducerile sunt consistente, spun organizatorii, care au pregătit un fel de black friday. Astfel, colecţiile anilor trecuţi pot fi reduse chiar şi cu 80%.

Dora Pătraşcu, organizator: Avem rochii la preţuri extrem de reduse. Acum, având 30 de ediţii, avem şi rochii la 30 de lei 

Cât despre tendinţele anului viitor, designerii au pregătit ţinute lucrate manual, din dantelă şi flori 3D. O astfel de rochie poate să coste şi 12.000 de lei. Iar la anul tinerii vor scăpa şi de bătălia pentru local, pentru că se poartă petrecerea în aer liber. 

Adriana Neaga, wedding planner: Tind să meargă către pădure, către natură, undeva unde avem copaci, undeva unde e linişte, unde putem să ne auzim adevărăta voce 

Şi unde se pot savura bucate alese, servite de pildă pe bar plutitor, cu gheaţă carbonică. Se poate închiria cu 500 de euro, iar la cerere se poate extinde.

Târgul de la Palatul Parlamentului rămâne deschis până duminică. Timp în care mirii pot alege dintre cele peste o mie de modele de rochii de mireasă, peste 200 de locuri pentru marea petrecere şi zeci de mii de modele de verighete.