Tânărul de 21 de ani înjunghiat după o şicană în trafic a fost operat mai bine de patru ore. Are plămânul perforat, iar starea sa este în continuare extrem de gravă.

Acuzat de tentativă de omor, agresorul, un inginer de 54 de ani, a primit arest la domiciliu.

Articolul continua dupa recomandari

O decizie revoltătoare, spun rudele victimei.

"Ne este teamă să mai umblăm pe stradă. Nu pot să cred că umblăm cu cuţite la noi şi chiar le folosim. Deci nu pot să cred" - a declarat, în exclusivitate pentru Observator, mama tânărului.

La două zile de la agresiunea din trafic, tânărul înjughiat nu a reuşit să comunice cu apropiaţii. Este în continuare internat la reanimare. Chiar dacă a depăşit perioada critică, pericolul nu a trecut.

Marian Tănase, fratele victimei: "Nu se simte foarte ok. Nu prea poate să vorbească. Cuțitul a pătruns pe sub inimă, i-a fost străpuns plămânul. Are o coastă ruptă".

Nu doar poliţiştii, ci şi mai mulţi voluntari i-au acordat primul ajutor. Direct pe liniile de tramvai. Au încercat să-l ţină treaz şi să-i oprească hemoragia.

Judecătorii au decis că atacul a fost o tentativă de omor. Şi totuşi, agresorul a fost arestat la domiciliu. Familia victimei vrea să conteste decizia.