Un tânăr din Piteşti a fost condamnat la închisoare, după ce s-a certat cu iubita lui, iar tânăra a copt un plan de răzbunare cu care s-o ţină minte toată viaţa.

Ea a sunat la Poliţie şi a anunţat că iubitul ei are droguri în maşină, iar poliţiştii l-au luat ca din oală.

Articolul continua dupa recomandari

Răzbunarea unei tinere s-a terminat cu închisoare

Procurorii au precizat că, urmare a unei informări primite de la o tânără, poliţişti ai Secţiei 1 Constanţa s-au deplasat pe o stradă din municipiu şi au observat un Audi A4 oprit în dreptul unui imobil.

La verificări, poliţiştii au găsit pe scaunul dreapta faţă o geantă în care se afla o cutie neagră conţinând o substanţă vegetală uscată, de culoare verde, tip mugur, şi o altă cutie care conţinea urme de substanţă vegetală, tip măcinătoare, o pungă din plastic ce conţine substanţă vegetală de culoare maronie. Tânărul a recunoscut că substanţa vegetală tip muguri este marijuana.

Tânărul a încercat să o bage şi pe prietena lui în bucluc şi a declarat că fata a fost cu el atunci când a cumpărat drogurile, însă nu a reuşit să demonstreze acest lucru.

El a fost condamnat recent de Tribunalul Constanţa la patru luni de închisoare cu suspendare pentru deţinerea fără drept de droguri de risc. Decizia nu este definitivă.