O tragedie înfiorătoare a avut loc duminică dis de dimineaţă, la Cujmir, în Mehedinţi, unde o tânără de doar 21 de ani a fost făcută zob de fiarele maşinii în care se îndrepta spre casă, după ce luase parte la o petrecere de majorat. Autoturismul condus de un prieten în vârstă de 20 de ani a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat, iar fata a murit pe loc.

Cristina Ştefania e jelită de prieteni pe reţelele de socializare, mesajele acestora fiind sfâşietoare. Fata locuia în Cujmir şi mai avea o distanţă foarte micp de parcurs până să ajungă acasă. Viteza excesivă şi lipsa de experienţă a şoferului, care conducea un bolid foarte puternic, i-au curmat însă drumul fetei.

Articolul continua dupa recomandari

"De azi înainte nu o vom mai căuta la telefon sau acasă. De azi înainte o vom căuta în inimile noastre, singurul loc de unde nu va pleca niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet frumos!", a scris una dintre verişoarele Cristinei. 

O prietenă care a participat şi ea la majoratul de unde se întorcea tânăra a reacţionat la această postare: "Doamne, nu îmi vine să cred! Se întamplă accidentul la câteva zeci de minute după ce plecai eu de la majorat, eu când plecai o lăsai jucând în horă, ca mai târziu să sfârşească în felul ăsta ,un adevarat şoc. Dumnezeu să o odihnească în pace!"

Şoferul autoturismului e şi el în stare gravă, internat la spitalul din Drobeta Tr. Severin.