Tânăra de 17 ani care a căzut, luni, de pe pasarela pietonală din gara Simeria, a rămas paralizată, ea suferind traumatisme grave la nivelul coloanei vertebrale.

Ana, o tânără de 17 ani din Simeria, a căzut, luni seară, de pe pasarela pietonală din gara Simeria, de la o înălțime de aproximativ 20 de metri, însă nu este clar dacă s-a aruncat sau a fost vorba despre un accident. Fata le-ar fi spus celor care au venit în ajutorul ei că i s-a făcut rău și a căzut.

Articolul continua dupa recomandari

O tanara de 17 ani a cazut de pe pasarela din gara din SimeriaVezi 3 imagini în Galerie

Potrivit martorilor, tânăra se afla în zonă împreună cu câțiva prieteni, însă, la un moment dat, aceasta a rămas în urmă. Mecanicii unui tren au fost cei care au văzut-o pe fată în zăpadă şi au sunat la 112.

În stare gravă, tânăra a fost transportată la spitalul din Deva.

"La prezentarea în urgenţă era paraplegică, cu pareză de membre superioare, motiv pentru care a fost examinată cu CT de politraumă, ocazia cu care s-au depistat fracturi de corp vertebral C5 cu fragment osos, fracutră de arc costal C5 și contuzie pulmonară bilaterală și fractură de arc costal L1. Tânăra va fi transferată la clinica de neurochirurgie din Timișoara. Trebuie să ajungă cât mai repede la Timișoara, în vederea îndepărtării acelui corp detașat din corpul vertebral care compresează măduva spinării", a declarat medicul Tănase Popa, şeful UPU Deva.