Scenariu de film cu mafioţi, pus în practică de "Decanu", băiat respectat în Găeşti, şi iubita lui. Un tânăr din Nucet a fost sechestrat şi la un pas să fie linşat după ce a 'poftit' la iubita găeşteanului.

Totul a început din momentul în care Decanu' s-ar fi încurcat cu o tânara din Râncaciov, care avea deja un iubit din Nucet, Alin. 

Articolul continua dupa recomandari

Acesta din urmă a aflat că iubita lui îl înșeală cu găeșteanul și a decis să se răzbune în același mod, contactand-o pe Facebook pe iubita lui "Decanu". Însă fata nu a reacționat la mesajele amorase ale lui Alin, ci i le-a arătat iubitului ei. 

Furios, individul a decis să-l atragă pe tânărul de 22 de ani într-o capcană pentru a-i aplică o lecție în stil mafiot, punând-o pe iubita lui să-l invite în apartamentul său din Găești, iar când iubărețul era în casă, a năvălit peste el împreună cu doi amici.

"M-a chemat o fată la ea. Cred că m-a ademenit, nu ştiu ce s-a întâmplat. M-au tăiat, m-au lovit cu pumnii şi picioarele şi au vrut să mă batjocorească", povesteşte băiatul.

Agresorii tânărului din Nucet au fost reţinuţi

Cei trei l-au agresat și amenințat pe tânărul picat în capcană. Apoi, "Decanu" a ințiat un apel video către fata din Râncaciov pentru a-i prezenta "captura", scrie dambovitanews.ro.

Când și-a văzut iubitul în asemenea hal, tânăra a sunat imediat la 112.

Imediat, la faţa locului au descins polițiștii din Găești, care l-au salvat pe băiat.

Cei trei agresori au fost încătușați și reținuți.

Astăzi, ei vor fi duși în fața magistraților unde procurorii găeșteni și polițiștii vor cere arestarea preventivă a indivizilor violenți.