Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost prins a 13-a oară la volan fără să aibă drept să conducă, iar polițiștii din cadrul Poliției Lehliu Gară au fost nevoiţi să îl reţină de această dată, pentru 24 de ore.

Tânărul conducea un ansamblul de autovehicule format din vehicul și semiremorcă, având permisul de conducere suspedat.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăr prins la volan pentru a 13-a oară fără să aibă dreptul de a conduce

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară au oprit pentru control, pe raza localității Dor Mărunt, județul Călărași, ansamblul de autovehicule format din vehicul și semiremorcă, condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Suceava.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că are dreptul de a conduce vehicule suspendat. De menționat că, începând cu data suspendării dreptului de a conduce, persoana în cauză a fost depistată de 12 ori conducând pe drumurile publice, pe raza diferitelor județe.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendat” și s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.