Un tânăr de 35 de ani, din Neamţ, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce şi-ar fi bătut crunt toată familia. El şi-a lovit fără milă părinţii, iubita, dar şi copilul în vârstă de 6 ani.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, dar judecătorii vor decide dacă va fi arestat sau nu.

Articolul continua dupa recomandari

Tânărul şi-a bătut întreaga familie de Valentines Day

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore,  față de un bărbat, de  35 de ani, din Costișa, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie.

La data de 14 februarie a.c., în jurul orelor 20.00, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizați de către un bărbat, de 62 de ani, din Costișa despre faptul că a fost agresat fizic de fiul său. 

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de 35 de ani, din Costișa, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit, acesta l-ar fi lovit pe tatăl său cu pumnii în zona feței. Totodată, acesta ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale, în vârstă de 40 de ani, și a fiului acestora, de 6 ani, ambii din Costișa.

Tânărul a fost reţinut cu propunere de arestare

În urma probării activității infracționale a celui în cauză, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.