Prietenii și rudele lui Sică Mitriș, tânărul de 28 de ani care a murit în primul accident mortal din 2019, în România, sunt în stare de șoc.

Pe rețelele de socializare curg mesajele celor care deplâng moartea tânărului de 28 de ani, de origine din Baia, Tulcea, care a decedat în această dimineață, în urma unui accident petrecut pe drumul naţional dintre Tulcea şi Constanţa, în zona Două Cantoane.

Articolul continua dupa recomandari

Râuri de lacrimi pentru Sică, tânărul de 28 de ani care a murit în primul accident mortal din 2019, în RomâniaVezi 3 imagini în Galerie

"rip prieten drag inca sunt socat de veste", "Dumnezeu să te ierte prieten drag 😢😢😢.!!!", "Dumnezeu să-l odihnească şi putere părinţilor", "O tragedie....era vărul meu frumos cu suflet bun. Dumnezeu să-l ierte", "Sicuță cu suflet bun!" sunt doar câteva dintre mesajele pe care prietenii și rudele le-au postat pe Facebook după aflarea cumplitei vești.

Sică, așa cum îl alintau prietenii și rudele, se întorcea de la Babadag, de la o petrecere de Revelion, iar la câţiva kilometri de destinaţie a ieşit de pe şosea, într-o curbă, a acroşat un copac şi s-a răsturnat pe câmp, de mai multe ori.

Râuri de lacrimi pentru Sică, tânărul de 28 de ani care a murit în primul accident mortal din 2019, în RomâniaVezi 3 imagini în Galerie

A fost găsit fără viaţă, încarcerat, strivit de plafonul maşinii.