Un tânăr de 21 de ani, din Ploiești a fost surprins în timp ce demonta ușa unei case, geamurile și obiecte de mobilier.

O patrulă de la Polița Locală Ploiești l-a observat pe tânăr în timp ce căra bunurile și l-a oprit pentru a-l întreba ce face.

Articolul continua dupa recomandari

Făcând verificări, polițiștii locali și-au dat seama că persoana respectivă nu are nicio legătură cu proprietarii casei, așa că a fost solicitată prezența polițiștilor de la secția 4.

Tânărul a fost predat echipajului de Poliției pentru investigații.

"În timp ce executa serviciul de patrulare, un echipaj din cadrul Poliției Locale Ploiești a observat pe strada Mircea cel Bătrân, în dreptul imobilului de la numărul 37, un bărbat care încărca mai multe obiecte din lemn într-un căruț. Polițiștii locali au procedat la identificarea numitului M.Ș.A., de 21 ani, cu domiciliul în Ploiești, iar din verificări a reieșit faptul că acesta sustrăgea bunurile din curtea imobilului, respectiv ușă și tocuri de geam, precum și câteva obiecte de mobilier. La fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul Sectiei nr.4 Poliție, iar persoana în cauză a fost predată pe bază de proces verbal, pentru continuarea cercetărilor", precizează polițiștii.