Un tânăr din Flămânzi a spart o biserică, a furat o maşină şi apoi a dat o fugă până la Bistriţa, 200 de km.  El a invitat la plimbare şi un prieten adolescent, de 16 ani.

Un tânăr de 25 de ani din oraşul Flămânzi a fost prins de poliţiştii din Botoşani după ce, în aceeaşi zi, a spart o biserică şi a furat un autoturism, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Maria Carp.

Articolul continua dupa recomandari

Tânărul a spart Biserica Penticostală, de unde a furat 350 de lei, iar apoi a furat un autoturism pe care l-a condus până în judeţul Bistriţa-Năsăud.

"În urma probatoriului administrat a rezultat faptul că la data de 11 februarie 2019 acesta a pătruns fără drept în incinta unei biserici din municipiul Botoşani, de unde a sustras suma de 350 de lei şi a distrus bunuri din mai multe încăperi. Ulterior, în cursul aceleiaşi seri, împreună cu un minor de 16 ani au sustras fără drept autoturismul unui bărbat de 32 de ani din municipiul Botoşani, autovehiculul în cauză fiind identificat pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud.", a precizat Maria Carp.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi furt în scop de folosinţă.