Tânărul din Găeşti care a fost prins de cinci ori la volanul maşinii fără să deţină permis de conducere, apoi plasat în arest la domiciliu, şi-a bătut bunica şi i-a dat foc la casă.

Cu câteva zile în urmă el şi-a bătut şi unchiul, apoi mai mulţi prieteni la o petrecere. Unchiului său i-a distrus şi maşina cu toporul. Justiţia însă a fost blândă cu el, trimiţându-l doar în arest la domiciliu, în casa bunicii sale. Momentan nu se ştie unde se află, iar Poliţia e pe urmele sale.

Articolul continua dupa recomandari

Tânărul din Dâmboviţa prins de 5 ori la volan fără permis şi-a bătut bunica şi i-a dat foc la casă

Un tânăr din Găeşti a generat un adevărat festival de violenţe, în doar două săptămâni, reuşind să fie prins fără permis de cel puţin cinci ori, apoi şi-a bătut unchiul, care şi-a retras plângerea, şi-a bătut prietenii, iar în această seară şi-a bătut şi bunica, în casa căreia se afla în arest la domiciliu, apoi a dat foc locuinţei şi a fugit.

În urmă cu doar două săptămâni, tânărul din Dâmboviţa prins de poliţiştii rutieri de cinci ori în trei zile la volanul unui Audi, fără să deţină permis de conducere, a fost prins din nou la volanul maşinii. El primit control judiciar în urma gestului său, însă acum este arestat la domiciliu, după ce nu s-a putut abţine şi s-a urcat din nou la volanul maşinii.