Un tânăr complet dezbrăcat striga măscări la trecători, de pe terasa unui bloc din centru, la Câmpulung. Poliţiştii au chemat imediat medicii.

Miercuri dimineaţă, Poliţia Câmpulung a fost sesizată că un bărbat dezbrăcat este pe terasa de la etajul unu a blocului 19 de pe strada general Grecescu şi că ar intenţiona să se arunce în gol, scrie Ziarul Argeşul.

Articolul continua dupa recomandari

Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi o ambulanţă au apărut la faţa locului. Bărbatul, un tânăr, sfida gerul de afară şi ocăra trecătorii care-l priveau şocaţi.

Poliţiştii au reuşit să-l convingă pe tânăr să coboare de la terasă şi să se urce în ambulanţă. Apoi l-au identificat.

Acesta înşira cuvinte neinteligibile şi nu părea să aibă intenţii sinucigaşe, iar oamenii legii au reuşit să-l coboare de pe terasă şi să-l urce în ambulanţă. Apoi l-au identificat.

Tânărul se numeşte Răzvan George R., are 28 de ani, şi nu locuia în blocul pe care se urcase gol, venind acolo în vizită la un prieten, împreună cu care s-a îmbătat serios.

Tânărul a fost amendat cu 200 lei, apoi transportat la secţia de psihiatrie a spitalului din Câmpulung. El urmează să fie testat pentru a se stabili dacă, în afară de alcool, nu consumase cumva şi substanţe interzise.