O tânără de 29 de ani, însărcinată, a fost bătută cu levierul de soţul său de 37 de ani. Bărbatul a avut o criză de gelozie şi a tăbărât pe soţia sa, lovind-o fără milă.

Un martor a observat evenimentul şi a sunat imediat la Poliţie, un echipaj deplasându-se imediat la faţa locului.

Articolul continua dupa recomandari

Soţie însărcinată bătută cu levierul de soţul drogat

O femeie însărcinată a fost bătută de soţul gelos cu un levier şi apoi înţepată în picior cu un obiect ascuţit. Agresiunea a avut loc în Drăgoieni. Un martor a observat scandalul şi a sesizat poliţia.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat, de 37 de ani, din comuna Bălăneşti, aflându-se pe raza localităţii Drăgoieni, pe fondul unui conflict spontan generat de gelozie, ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei sale, de 29 de ani, din localitatea Bălăneşti. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. În calitate de conducător auto, bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", informează IPJ Gorj.