7 persoane au intrat în casă peste o fată și iubitul ei, printre acestea aflându-se și fostul iubit ale fetei.

Deși iubitul fetei a opus rezistență, a fost rapid pus la pământ, bătut și jefuit de către cei 7, care i-au furat 950 de euro. Apoi, grupul a răpit-o și pe tânără, obligând-o să plece cu ei.

Articolul continua dupa recomandari

Noapte de vis transformată în coșmar

Polițiștii spun că au fost informați și faptele se confirmă.

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şoimuş informează că au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din judeţul Dolj, cu privire la faptul că în noaptea de 18/19.01.2019, în jurul orei 02:00, în timp ce se afla în locuința prietenei sale, în vârstă de 20 ani, din comuna Hărău, asupra sa au fost exercitate acte de violenţă, de către un grup de tineri, între care patru din Alba, care au pătruns în locuinţă. După ce a fost lovit, a fost deposedat de 950 de euro și privat de libertate până în dimineața zilei de 19.01.2019, în jurul orei 06:00", se arată în comunicat.

După jaf, cei 7 i-au răpit și iubita

Unul dintre agresori a fost identificat de poliţişti ca fiind un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Șoimuș, fostul prieten al tinerei în locuinţa căreia a avut loc agresiunea.

Tânăra a fost obligată să urce într-o mașină, iar șoferul a demarat într-o direcţie necunoscută.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal, furt calificat și distrugere, precizează ziarulunirea.ro