Sute de oameni au plâns în hohote la înmormântarea lui Aurel, şoferul de 21 de ani mort în cursa nebună de la Călugăreni. Tânărul se întrecea pe şosea, dis de dimineaţă, cu un coleg de muncă, şi a sfârşit pe contrasens, maşina lui fiind ruptă în două în impactul cu un alt autoturism.

Aurel a fost înmormântat sâmbătă, în satul natal, fiind condus pe ultimul drum de sute de oameni, rude, prieteni sau doar cunoscuţi. Toţi au plâns în hohote, distruşi de disparţia unui băiat aşa de tânăr.

Articolul continua dupa recomandari

Aurel Dumitru se îndrepta către locul de muncă, miercuri, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf, în momentul în care s-a întâmplat nenorocirea. Potrivit unor prieteni ai tânărului, acesta se întrecea cu un coleg de muncă şi avea o viteză de peste 150 de km/h, cu toate că drumul era acoperit parţial cu gheaţă sau zăpadă.

Nenorocirea a fost surprinsă de o cameră de supraveghere montată în zonă.

Aurel a murit în cursa nebună în care se întrecea cu un coleg

Pe imagini se poate observa cum maşina condusă de Aurel intră pe contrasens, acolo unde se izbeşte violent de un autoturism marca Volkswagen Bora.

În urma impactului, maşina lui Aurel s-a rupt în două, iar el a fost aruncat pe şosea.

Tânărul de 21 de ani a murit pe loc, din cauza rănilor foarte grave suferite.

În cealaltă maşină, un tânăr de 28 de ani a rămas încarcerat, fiind scos de pompieri şi transportat de urgenţă la spital.

Potrivit prietenilor tânărului care a provocat accidentul, înainte de tragedie, acesta ar fi vorbit la telefon cu un prieten căruia i-ar fi spus: 'Stai mă că mă întrec cu ăsta. Vreau să văd cât duce maşina lui'.