Un subofițer de la Jandarmeria Brașov a fost arestat de procurorii DIICOT sub acuzația de introducere în țară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

Ovidiu Gavriluț, subofițer în cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Brașov, a fost prins în timp ce introducea în țară, într-o cutie de prăjituri, cocaină în valoare de 15.000 de euro.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 3 imagini în Galerie

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Covasna au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui Gavriluț.

Procurorii l-au surprins în flagrant, pe raza municipiului Brașov, în timp ce ridica, de la un transportator privat, un colet livrat prin intermediul unei firme de transport internațional.

Vezi 3 imagini în Galerie

Cu ocazia controlului coletului, au fost descoperite, disimulate într-un ambalaj de patiserie, 70 de grame de cocaină fără aditivi, valoarea de piață a acesteia fiind estimată la suma de 15.000 de euro.

La data de 18.12.2018  Tribunalul Militar Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.