O studentă din Cluj, fiica unui cunoscut om de afaceri, a murit la 20 de ani, ucisă de un prieten. Se afla în dreapta tânărului care, într-o depăşire, a ieşit cu maşina de pe şosea şi a intrat cu viteză într-un stâlp de metal. El a supravieţuit, dar medicii i-au amputat un picior, ca să-i salveze viaţa.

Gabriela Rîpan era studentă la Universitatea Babeş Bolyai. Fiica unui afacerist de succes din Suceava, tânăra se mutase în Cluj, ca să-şi urmeze visul: o carieră în management. Acolo a murit azi-noapte, în accidentul provocat de un şofer.

Articolul continua dupa recomandari

Era puţin trecut de ora 3 dimineaţa, când autoturismul condus de tânărul de 19 ani a intrat în depăşire, a derapat şi s-a izbit de un stâlp de metal. Pe scaunul din dreapta, chiar pe partea impactului, se afla Gabi. Şocul a fost atât de violent, încât bolidul s-a rupt în două.

Andrei Biris ISU Cluj: Pompierii au gasit un autpoturism despicat in doua. Am inceput descarcarera, scoaterea victimei din autovehicul

Tânăra studentă nu a mai putut fi salvată. A murit în drum spre spital. Şoferul a scăpat cu viaţă, dar medicii i-au amputat un picior. La spital, poliţiştii au descoperit că era sub influenţa drogurilor.

Carmen Pompas-IPJ Cluj: Tanarul ar fi consumat substante psihoactive

Testele de sânge vor arăta ce substanţe a consumat, înainte să se urce la volanul maşinii de lux care îi aparţinea, de fapt, Gabrielei. Nu se ştie cum a ajuns el să o conducă. Mai ales că se întorcea de la o petrecere şi îşi lăsase acolo propriul autoturism, la sfatul prietenilor săi.

Sabina Ielcu, prietena fetei decedate: Cred că se cunoaşteau de la sala. Gabi este un copil foarte, foarte liniştit, foarte la locul lui. Toată familia este şocată, toţi colegii de la muncă, toţi prietenii sunt şocaţi de cele întâmplate.

Maşina în care Gabriela a murit fusese un cadou de la părinţi, de majorat, alături de o scrisoare emoţionantă semnată de mama ei. Pentru moartea Gabrielei, şoferul riscă să fie arestat.